24 81 66 30
info@tupperwarekonsulent.dk

SuperSonic Chopper Stor

SuperSonic Chopper Stor

Vare nr. 0872

SuperSonic Chopper Stor – Du er ét træk fra at lave mad som en professionel kok!

SuperSonic hjælper dig med at hakke, piske, mixe, blende og emulgere som en professionel – bare ved at trække i håndtaget. Med dens alsidige tilbehør, herunder knivblade, piskeindsats og tragt, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe af lækre måltider!

SuperSonic Chopper Stor er den lynhurtige løsning og sparer dig kostbar tid. Takket være det specielle knivdesign kan du reducere din skære- og hakketid til det halve. Tragten og dens måleenheder på 15 ml, 30 ml og 50 ml gør det let at tilsætte væsker, mens du hakker og blender.

SuperSonic holder dine køkkenbordplader rene og sparer dig for opvask samtidig med, at dens miljøvenlige manuelle røremekanisme giver dig mulighed for at tage den med overalt – intet behov for elektricitet!

SuperSonic Chopper Stor er perfekt til:

 • Dip, saucer og smørepålæg: salsa, guacamole, mayonnaise, sambal, kryddersmør, hummus, tapenade.
 • Kolde supper og salater som gazpacho og tabbouleh.
 • Morgenmad: Smoothie, pandekagedej, omelet.
 • Desserter: Milkshake, sorbet, kage- og browniedej, crumble, cookie og tærtedej.
 • Eller at hakke store mængder ingredienser til supper, salater eller wokretter (gulerødder, blomkål, broccoli, squash, peberfrugter, frugt, tomater osv.).

SuperSonic Chopper Stor er også perfekt til nybagte forældre. Du kan nemt lave store mængder babymad og fryse det ned i vores FreezerSmart, indtil det skal bruges!

Indeholder:

 • Låg med træksnor
 • Knivindsats med 3 buede knivblade
 • Piskeindsats
 • Tragt med måleangivelser
 • Beholder med skridsikker ring
 • Knivbeskytter
 • Beholderen er transparent, så du kan holde øje med resultatet undervejs og har måleangivelser for hver 200 ml op til 1,2 l. Bunden har skridsikker belægning, som sikrer stabilitet.

Kapacitet: 1,35 l

Mindre modeller af SuperSonic Choppere:

SuperSonic Chopper lille (vare nr. 0870).

SuperSonic Chopper mellem (vare nr. 0871). Også med piskeindsats.

Se begge produkter længere nede på siden.

Se pris på SuperSonic Chopper Stor, klik på Prisliste

Tupperware Magasin
Produkt Magasin med priser

Sådan bestiller du dine Tupperware produkter:

SMS/ ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

eller send en besked til:

info@tupperwarekonsulent.dk

eller bestil direkte her

SuperSonic Chopper stor

Mere info om SuperSonic Chopper:

Minihakker, Minipisker, løghakker osv. – Kært barn har mange navne – SuperSonic Chopper

Hak, mix og blend som en professionel og reducer din hakketid til det halve, bare ved at trække i håndtaget. Intet behov for elektricitet med denne manuelle foodprocessor – ét enkelt træk aktiverer knivene.

Highlights

Du behøver ikke at være en erfaren kok for at opnå fantastiske resultater! SuperSonic Chopper er meget simpel og sikker at bruge.

 • Tidsbesparende: Utrolig fin hakning takket være de buede knivblade og hastigheden af snoretræksmekanismen! Din tilberedningstid halveres.
 • Brug den hvor som helst: Intet behov for elektricitet med denne manuelle hakke- og røremaskine – ét enkelt træk aktiverer knivene.
 • Praktisk: Denne alsidige hakker er din køkkenhjælper i hverdagen, når du skal lave både enkle retter og gourmetmåltider. Med dens to indsatser, kniv og piskeindsatsen, kan du starte med knivene til at hakke med og slutte med piskeindsatsen til at blande det hele sammen. Med den smarte tragt løber olien til din mayonnaise langsomt ned i blandingen, mens piskeindsatsen fortsætter med at blande. Det er din tredje hånd!

Tips & Funktioner

Anvendelse SuperSonic Chopper Stor:

 • Fjern låget fra beholderen ved at holde fast i beholderen og skrue af i retning mod uret, indtil den låses op. Sørg for, at knivindsatsen er inde i beholderen, inden du kommer ingredienserne i, og kom ingredienserne i ligeligt fordelt på begge sider af knivindsatsen. Sæt låget tilbage på plads ved at skrue det på i urets retning, indtil du kan mærke, at den låser sig fast til beholderen. Fjern adapterringen og låget samtidigt fra beholderen ved at holde fast i beholderen og skrue låget på adapterringen af i retning mod uret, indtil den låses op. En linje ved 800 ml indikerer, hvortil maksimal påfyldning af væsker anbefales. Således undgår du spild under arbejdet. For at SuperSonic Chopper Stor kan fungere bedst muligt bør denne linje ikke overskrides. Sæt adapterringens på i urets retning, indtil du kan mærke, at den låser sig fast til beholderen. Med denne Chopper i familiestørrelse kan du lave større portioner af din favoritmad.
 • Tragtfunktionen på SuperSonic Stor har et praktisk doseringssystem, som giver dig mulighed for at tilsætte flydende ingredienser under tilberedelsen uden at åbne låget. Åbn silikone flappen i adapterringen og drej den til siden. Placer tragten i åbningen. Sørg for, at træksnoren vender væk fra tragten. Sæt tragten i lukket position for foretage afmålingen og i åben position for at hælde, mens du rører.

Anvendelse SuperSonic Chopper Mellem:

 • Fyld op til målene, der er angivet hele vejen rundt om beholderen, som er 400 ml.For at SuperSonic Chopper Mellem kan fungere bedst muligt bør denne linje ikke overskrides.

Anvendelse SuperSonic Chopper Lille:

 • Fyld altid kun op til 1/4 af beholderens rumindhold for at opnå SuperSonic Chopper Lilles bedste ydeevne. Sæt låget tilbage på plads ved at skrue i urets retning, indtil du kan mærke , at den låser sig fast i beholderen.

Anvendelse generelt:

Brug altid SuperSonic Chopper på et køkkenbord eller en tør og stabil overflade.

For at hakke skal du holde godt fast på den med den ene hånd og trække med hurtige, lige bevægelser med den anden hånd. Start med at trække med hurtige bevægelser, så mekanismen ikke sætter sig fast. Jo flere gange, du trækker i snoren, jo mere finthakket vil resultatet blive.

For at opnå det bedste resultat, når du hakker tørre ingredienser, kan du trække 3-4 gange i snoren og derefter ryste Chopper’en med begge hænder, så eventuelle ingredienser, der har sat sig fast på siderne, kommer tilbage til midten. Sæt derefter Chopper’en tilbage på køkkenbordet og træk, indtil ingredienserne er blevet hakket til den ønskede størrelse. Vi anbefaler, at du i starten, indtil du har lært Chopperen at kende, tjekker resultatet efter hvert eller hvert andet træk. Du vil hurtigt lære, hvor mange træk, der skal til for at opnå det ønskede resultat – groft eller fint.

Hvis din opskrift indeholder både tørre (urter, hvidløg, skalotteløg osv.) og flydende ingredienser, skal du hakke de tørre ingredienser først og derefter tilsætte de flydende ingredienser.

Når du er færdig med at hakke/piske, fjerner du adapterringen og låget på én gang ved at bruge den ene hånd til at holde beholderen nede og den anden hånd til at skrue adapterringen mod uret og løfte låget lodret op. Fjern knivindsatsen ved at holde fast på den største del af toppen. Skrab indholdet ud af beholderen vha. Dejskraber.

Hvis du vil røre i stedet for at hakke, kan du bruge piskeindsatsen i stedet.

Sådan skiller du produktet ad:

SuperSonic Chopper kan skilles ad i seks dele: beholderen, den skridsikre ring, knivindsats eller piskeindsats, adapterring, toplåg og bundlåg.

 1. Fjern låget fra adapterringen ved at holde fast i beholderen og adapterringen med den ene hånd, mens låget skrues af i retning mod uret, indtil den låses op.
 2. Løft det øverste låg.
 3. Fjern adapterringen ved at holde fast på beholderen, mens adapterringen skrues af i retning mod uret, indtil den låses op. Løft adapterringen op.
 4. Hold låget med begge hænder, en på toplåget og en på bundlåget, og skub på den røde knap med din tommelfinger. Drej samtidigt top- og bundlåget i modsatte retninger. Den røde knap skal følge pilens retning til oplåsningsikonet.

Samling:

 1. Placer den røde knap ud for starten af pil-ikonet markeret på indersiden af bundlåget. Du ved, at det sidder rigtigt, når du ikke længere kan se knappen, og der ikke er noget mellemrum mellem de to låg.
 2. Drej de to låg i modsatte retninger, indtil du kan se den røde knap.
 3. Placer så først låget på adapterringen ved at skrue mod uret, mens du holder fast på ringen. Hold derefter Chopperens beholder fast og skru ringen i retning mod uret, indtil den låser sig på plads.

Pleje:

 • Advarsel: Knivbladene er ekstremt skarpe, så vær altid forsigtig, når du håndterer og rengør dem.
 • Hold SuperSonic Chopper uden for børns rækkevidde.
 • SuperSonic Chopper er ideel til brug med bløde og halvbløde ingredienser, hvor den høje hastighed er nødvendig for at skære ordentligt.
 • Brug ikke hårde ingredienser som kaffebønner, sukkerknalder, havsalt, hele nelliker eller stjerneanis i Chopperen, da de vil sætte sig fast i knivbladene og beskadige beholderen.
 • Du behøver IKKE at trække snoren helt ud for at få et godt hakkeresultat. Overdreven udtrækning vil beskadige mekanismen over tid.
 • Brug altid et redskab, som ikke er af metal, til at tage madvarer ud af Chopper’en som f.eks. Dejskraber. Redskaber i metal vil beskadige beholderen.
 • Brug ikke Dejskraber på knivbladene, da knivbladene vil beskadige silikoneprodukter. Brug bagsiden af en kniv til at skrabe mad af bladene.
 • Skil apparatet ad som ovenfor beskrevet for at rengøre det grundigt.
 • Med denne Chopper i familiestørrelse kan du lave større portioner af din favoritmad.

Følgende dele kan tåle at komme i opvaskemaskinen:

 • Beholder
 • Skridsikker ring
 • Nederste del af låget
 • Piskeindsatsen
 • Tragt

Følgende dele skal vaskes op i hånden:

 • Knivindsats – For at holde knivene skarpe vaskes de separat i hånden med en børste under rindende vand efter hver brug.
 • Øverste del af låget – Vask i hånden med en våd klud efter hver brug. Snoren renses ved at trække den helt ud af det øverste låg og holde den ind under rindende vand, mens der laves trækkebevægelser. Tør den derefter med et Mikrofiber Viskestykke.

I øvrigt vedr rengøring og opbevaring:

 • Det anbefales, at du skyller din SuperSonic Chopper straks efter hver brug for at sikre optimal hakkeydeevne. Dette vil samtidig lette rengøringen og forhindre mulig lugtdannelse og misfarvning.
 • Opbevar ikke ingredienser som ingefær og citrusfrugter i beholderen i mere end én dag, da de kan beskadige materialet.
 • Hvis det stadig lugter efter vask – f.eks. af løg eller hvidløg – kan du lægge beholderen i blød i en blanding af 1 spiseskefuld opvaskemiddel og 1 liter varmt vand i en time og derefter skylle det af.
 • Kontroller, inden du sætter låget på beholderen, at kanten på beholderen er helt ren, så du undgår, at beholderen og låget bliver klistret sammen af madrester.
 • Skru ikke det øverste lågs mekanisme af og på, da det kan beskadige det.
 • Overfyld aldrig med olie, og sørg altid for at vente et par sekunder, inden låget fjernes eller vendes på hovedet, så der ikke kommer olie ind i låget.
 • Misfarvning kan forekomme, men dette vil ikke påvirke SuperSonic Chopper’s ydeevne.
 • Bær aldrig SuperSonic Chopper i snoren/håndtaget. Under opbevaring skal knivbeskytteren altid sættes på, og knivbladene placeres i midten af beholderen, over stiften.
 • Placer tragten inde i beholderen. Placer piskeindsatsen inde i beholderen med piskehovedet opad. Sæt adapterringen på Chopper’en. Sæt låget med træksnoren på.
 • Mere smag, mindre salt! Hvis du tilsætter krydderurter, løg og hvidløg til dine opskrifter, kan du reducere mængden af salt i din krydring af maden. For at opnå det optimale hakkeresultat skal du sikre dig, at krydderurterne er blevet ordentligt skyllet og tørret.

Sådan opnår du de bedste resultater:

 • Når du hakker tørre ingredienser som krydderurter, løg og hvidløg, kan du med fordel trække 3-4 gange i håndtaget og derefter ryste Chopper’en med begge hænder, før du fortsætter.
 • Skær større ingredienser i stykker af ca. 3 cm for at undgå, at knivbladene blokeres.
 • Del mellemstore ingredienser såsom løg i 4 stykker for mellemstore løg og 8 stykker for store løg. Det samme gælder for andre ingredienser af lignende størrelse og form.
 • Hårde ingredienser som parmesanost og ingefær kan med fordel skæres i terninger på 1 cm.

Tip til hurtig rengøring: Hæld 50 ml vand i beholderen, tilsæt 1-2 dråber opvaskemiddel og mix i 10 sek. Skru låget af, og skyl og tør det med det samme. Chopper’en er ren på få sekunder!

Kapacitet: 3 dl

Mål: D: 10,8 cm H: 9,5 cm

Materiale: Rustfrit stål, POM, ABS,

Polyester, PBT, TP, SEBS

 

SuperSonic Chopper Stor  –  Vare nr. 0872

Har du spørgsmål til Tupperware produkter, eller ønsker du at bestille:

SMS/ ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

eller send en besked til:

info@tupperwarekonsulent.dk

Du kan bestille produkter direkte her

Tupperware Magasin
Produkt Magasin (Priser er bagest i magasinet)

Andre størrelser af Choppere:

Tupperware lille minihakker

SuperSonic Chopper Lille

Vare nr. 0870

SuperSonic Chopper Lille er perfekt til at:

 • Lave dips,  pastasaucer,  smørepålæg, dressinger, babymad og frugtcoulis.
 • Hakke friske krydderurter.
 • Hakke frugt og grøntsager.
 • Hakke chokolade, ost og nødder.
 • Hakke kogt koldt kød skåret i mindre stykker.

Kapacitet: 3 dl

Tupperware mellem minihakker

SuperSonic Chopper Mellem

Vare nr. 0871

SuperSonic Chopper Mellem er perfekt til at:

 • Lave dip, saucer, smørepålæg, salsa, guacamole, kryddersmør, hummus, tapenade, smøreost og meget mere.
 • Lave morgenmad som smoothie, omelet og granola.
 • Lave milkshake.
 • Hakke krydderurter, hvidløg, løg, peberfrugter, oliven, peanuts, nødder, gulerødder og andre grøntsager og frugter.

Kapacitet: 7,3 dl

Andre køkkenredskaber:

MandoChef
MandoChef
MandoJunior
MandoJunior
Vertikal Grøntsagsskræller
Vertikal Grøntsagsskræller
Universal Grøntsagsskræller
Universal Grøntsagsskræller
Dørslag dobbelt fra Tupperware
Dobbelt Dørslag