Ensformede og lækre spätzle hver gang
- Spätzle Maker består af to dele, en skraber og en base.
- Basen er designet så dejen er let at skubbe igennem.
- Basen passer på gryder med en diameter mellem 21 cm og 26,5 cm. Grydens sider må maks være 2 cm tykke.
- Skraberen trækkes hen over basen og derved glider dejen gennem hullerne i ensartede spätzle.
Bemærkninger
Brug også Spätzle Maker som si til at skylle frugt og´grøntsager og til at dræne kogt pasta.
Tips & Funktioner
- Skraberen kan klikkes på bunden af basen.
- Tilberedning af spätzle: 500 gr, mel, 2 æg, 3,75 dl vand, salt. Bland alle ingredienser. Sæt basen ovenpå en gryde med kogende saltet vand. Hæld lidt dej på basen og pres/træk skraberen frem og tilbage mens ,spätzlene falder ned i det kogende vand. Kog i ca. 1 min. til de kommer op til overfladen.
- Spätzle kan serveres gratineret med rasp og ost, med tomatsovs, med champignon sovs o.m.a. alsidigt som var de lavet af rene nye materialer.